Sunday, November 30, 2008

Graduation

I've been looking forward to posting today since...well, probably since I got a wild hair to do this whole NaBloPoMo thing back on November 1.

I knew, just knew, that I'd be somehow better at the end of these 30 days -- a better blogger, a better writer, or maybe a bit better at finding those 'aha' moments of insight.

I scrolled through my November archive to see if I could see a difference in the 30 consecutive entries I've posted here in this little blog.

Nope.

I did enjoy the challenge (most days).

I have documented proof that Mr. O and I saw not just one, but TWO movies in the theater within 30 days. That's a new record for us.

I also have a snapshot of what is in my head in an average month. Well, maybe not average, but close enough.

Otherwise? The only part of me that's better is the one that lives in the moment...pays attention to the little things...doesn't let moments of simple pleasure escape without allowing myself to bask in it.

I think I'll work on digesting those moments, though, without immediately configuring the beginnings of a blog post in my head.

And I'll definitely get back to reading all the wonderful bloggers out there -- which is what I enjoy so much more than writing myself. The talent and insight in this big, bold, blogging world is truly spectacular.

I, myself, am out of words.

3 comments:

Chris said...

I appreciate your candor about this drill. I thought and thought... couldn't decide if I wanted to participate, and ultimately decided it would add stress to my life (at this stage) attempting to blog EVERY day, knowing that (for me) it would NOT improve my content.

I DO congratulate your discipline though! Drink a lot of water, and stretch...

WWW said...

Congratulations!! You've done it!

That's the good news.

The bad news is that you'll be reading other blogs and not posting your own as often.

I've enjoyed November with you. A long-distance relationship has become shorter...

Many thanks for opening up like this.

Dinh Ha said...

đồng tâm
game mu
cho thuê nhà trọ
cho thuê phòng trọ
nhac san cuc manh
số điện thoại tư vấn pháp luật miễn phí
văn phòng luật
tổng đài tư vấn pháp luật
dịch vụ thành lập công ty trọn gói
lý thuyết trò chơi trong kinh tế học
đức phật và nàng audio
hồ sơ mật dinh độc lập audio
đừng hoang tưởng về biển lớn ebook
chiến thắng trò chơi cuộc sống ebook
bước nhảy lượng tử
ngồi khóc trên cây audio
truy tìm ký ức audio
mặt dày tâm đen audio
thế giới như tôi thấy ebook

Lưu Phong lắc đầu nói: “Minh thương dễ tránh, ám tiễn khó phòng. Một khi chưa biết đối thủ là ai thì ta vẫn chưa thể an toàn được.”

“Bây giờ người muốn giết công tử và có năng lực sai khiến tu chân giả, đơn giản chỉ có Thái tử phi, Ma Giáo, Yến vương.”

Lưu Phong có chút kinhn ngạc. Thái tử phi và Ma giáo muốn giết mình thì cũng hợp lý. Nhưng Yến vương thì sao lại cũng xếp vào nhóm này. Lão tử có trêu chọc gì đến hắn đâu? Cho dù là chuyện Vương Đông Đông cũng không thể nào biết được. Như thế nào lại muốn ta chết??

“Thiên Sư, lão nói Yến vương muốn đối phó ta. Ta quả thật không tin.” Lưu Phong muốn từ Trương Thiên Sư tìm ra đáp án.

Trương Thiên Sư suy nghĩ một chút nói: “Việc này không phải đã rõ ràng rồi sao? Yến vương và Hoàng thái tôn chính là đối đầu với nhau, Phượng viên lại ủng hộ Hoàng thái tôn . Ngươi là Phượng viên thiếu gia. Yến vương không muốn giết ngươi mới là lạ.”


“Yến vương muốn ngươi chết, mà không biết tại sao cả. Hơn nữa còn có nguyên nhân khác. Sau khi công tử sáng tạo ra Thiên Thượng Nhân Gian thì cả Thái tử phi, Yến vương và Ma giáo đều muốn chiêu dụ ngươi.”

“Không sai, quả là có tin tức này. Nhưng ta không hề thấy người của Ma Giáo và Yến vương tiếp xúc với ta.” Lưu Phong nghi hoặc nói.”

“Ngươi không thấy họ ra mặt là vì ngươi đã chọn Cẩm Y Vệ của chúng ta để hợp tác.” Trương Thiên Sư cười, đoạn nói tiếp: “Ngươi hợp tác với Cẩm Y Vệ đã khiến cho bọn chúng thất vọng. Đối với tính cách của Yến vương thì nếu ngươi đã không phải là bằng hữu, tất ngươi sẽ trở thành địch nhân của hắn. Cho nên xét về khía cạnh cá nhân hay khía cạnh Phượng viên, ngươi đều là địch nhân của Yến vương.”